Onderhoud


Goed onderhoud van pompstoelen, droogkappen en massage- en wasunits ziet JB Service & Montage als service.

Previous

Wist u dat het onderhoud aan een droogkap heel belangrijk is? Zwaar vervuilde kappen gaan niet alleen enorm stinken, ze zijn vaak de bron van brand in een kapsalon. Ook het voorkomen van fijnstof in de kapsalon is gezonder voor u, uw medewerkers en klanten!
Belt u gerust voor een afspraak als een of meerdere droogkappen een servicebeurt nodig hebben.

Heeft u stoelen die u nagekeken wilt hebben? Zitten alle bouten nog vast? Zijn de oliekeerringen niet versleten? Moet de rem gesteld worden omdat de stoel piept of blijft doordraaien? Zakt de stoel slecht of helemaal niet meer? Bij JB Service & Montage kunt u terecht voor onderhoud aan uw stoel(en).

Wist u, dat u, voor een veilige bedrijfsvoering van werkzaamheden aan, nabij of met elektrische apparaten in een laagspanningsgebied, verplicht bent tot een jaarlijkse keuring van deze apparaten?
Werken met elektrische apparaten brengt een zeker risico met zich mee. Bedrijven met personeel moeten ervoor zorgen dat er veilig gewerkt kan worden. Dit alles is vastgelegd in de wettelijke norm NEN 3140.
Werkgevers doen er goed aan eens per jaar hun apparaten te laten keuren en schoonmaken. Denkt u aan droogkappen, climazons, infrazons, elektrisch verstelbare wasunits, infrarood lampen, kortom alles waar een stekker aanzit.